Reeds enkele  jaren zijn er diverse stimulering subsidies geweest , zowel landelijk als vanuit provincie of gemeente.

Via deze site houden wij u op de hoogte over de diverse geldende subsidies. De duur van subsidies is altijd afhankelijk hoe snel het plafond van de subsidie is bereikt vandaar dat wij op deze site zoveel mogelijk verwijzen naar de site van de energieverstekkers.

GrootAJ-Energieadvies kan voor u de Maatwerkadviezen verzorgen die meestal als voorwaarde gelden om in aanmerking te komen voor een subsidie. Wij zullen u dan ook graag begeleiden bij het nemen van de juiste besparingen. Vaak zijn de kosten of een deel van de kosten voor een maatwerkadvies subsidiabel!

Hieronder ziet u verwijzingen naar geldende subsidies. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Subsidie:

Subsidies Energiebesparing Eigen Huis (SEEH)

U komt in aanmerking voor deze subsidie als de woning uw eigendom én hoofdverblijf is, of als deze uw hoofdverblijf wordt na renovatie. Bekijk ook de overige voorwaarden die voor deze subsidie gelden.

De SEEH voor eigenaar én bewoner loopt vanaf 15 augustus 2019 tot en met 31 december 2020. Dit betekent dat u subsidie kunt aanvragen voor maatregelen die na 15 augustus 2019 zijn uitgevoerd. U kunt uw aanvraag indienen vanaf 2 september 2019.

Ook na 2020 is er subsidie beschikbaar voor isolatiemaatregelen, omdat de regeling Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) dan met isolatie wordt uitgebreid.

Voor het benodigde maatwerkadvies kunt u natuurlijk bij ons terecht. (€150,00 subsidie).

Subsidies in Noord - Nederland:

Via de site van SNN krijgt u een overzicht van de lopende subsidies in Noord – Nederland

Via de link: https://www.snn.nl/alle-subsidies#/filters=102 kunt u zien welke subsidies voor u interessant zijn.

Wij proberen u zoveel mogelijk op de hoogte te houden over de geldende subsidies uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen.