Over GrootAJ-Energieadvies 

Het energie aanbod neemt af en de energieprijzen stijgen. Daarom is het belangrijk dat u kijkt naar de mogelijkheden om het energieverbruik van uw woning of gebouw af te laten nemen. Uiteraard zonder dat dit ten koste gaat van het comfort binnen uw woning of gebouw. GrootAJ-Energieadvies is de aangewezen partij om u hierin te adviseren. ook in 2021 gaan wij onder de nieuwe regelgeving NTA-8800 verder.

GrootAJ energieadvies is onderdeel van GrootAJ - Advies, voor project -en duurzaamheidmanagement, die zich onderandere bezig houden met het vorm geven van de energietransitie. Het klimaatakkoord van Parijs eind 2015 onderstreept de urgentie van de energietransitie. Niet voor niets staan het beperken van de opwarming van de aarde en het uitbannen van fossiele brandstoffen centraal. GrootAJ - Advies Project -en duurzaamheidmanagement, zet zich in om op lokaal niveau te helpen vorm te geven aan de gewenste energietransitie.

Door ons enthousiasme, onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring kunnen we u altijd van een passend advies voorzien en zijn wij inzetbaar om onze expertise te gebruiken bij het vorm geven van de gewenste energietransitie. We hebben inmiddels een brede klantenkring opgebouwd waaronder vele particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.